Ingyenes tömegközlekedés a városon belül? Mondja el Ön is a véleményét!

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Ingyenes tömegközlekedés a városon belül? Mondja el Ön is a véleményét!

A közelmúltban Dunaszerdahely városa két új elektromos autóbuszt vásárolt a városi tömegközlekedés számára, így ingyenessé válik Dunaszerdahelyen a tömegközlekedés, amivel kapcsolatban az önkormányzat most a lakosság véleményére kíváncsi!

A két új elektromos autóbusz csöndes és egyben környezetkímélő is, károsanyag-kibocsátása pedig nulla! Ráadásul nem hagyományos autóbusz-karosszériával felszerelt közlekedési eszközökről van szó, hanem olyan járművekről, melyek kompozit, műanyag karosszériájúak és a törésteszten is jól szerepeltek. Az alváz is megdönthető, így azt valóban akadálymentesített módon használhatják mind a tolókocsisok, mind pedig a babakocsival közlekedők.

A városi innováció okán felmerült a tömegközlekedés megreformálásra, így az Önkormányzat most is a dunaszerdahelyiek véleményére kíváncsi. Az összesen nyolc kérdésből álló kérdőívet az alábbi oldalra kattintva töltheti ki: https://docs.google.com/forms/d/1ZsWP2xwvbfQEuhjZ2JjljT9_RHx2h-hMoh9YiA8tR9A/viewform?edit_requested=true .

Köszönjük, hogy Ön is hozzájárul egy új, a lakossági igényeket kielégítő menetrend kialakításához!

 

(Fotó: Rózsár Vince)

Cookies