Újabb alpolgármestere van Dunaszerdahelynek

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Újabb alpolgármestere van Dunaszerdahelynek

Dr. Hájos Zoltán polgármester az április 4-ei testületi ülésen Karaffa Attila alpolgármester mellett újabb – nem főállású – alpolgármesterré nevezte ki MUDr. Puha György 49 éves orvost, a Szövetség – Magyarok. Nemzetiségek. Régiók párt listáján megválasztott városatyát.

A sikabonyi városrész aktív képviselője jelenleg az önkormányzat Egészségügyi és Szociális Gondoskodás Bizottságának az elnöke.

Puha György 1973. augusztus 7-én született Dunaszerdahelyen, ahol családjával jelenleg is él. Tanulmányait helyi a Szabó Gyula Alapiskolában kezdte, majd a Dunaszerdahelyi Magyar Tanítási Nyelvű Gimnáziumban érettségizett, illetve Pozsonyban, a Komenský Egyetem Orvostudományi Karán szerezett diplomát.

1997-től szülész-nőgyógyászként dolgozik Dunaszerdahelyen.

„A munkám során szerzett tapasztalataimat az egészségügyi és szociális szférában szeretném kamatoztatni. Céljaim közül megemlíteném az egészségügy, a sportélet, a fiatal tehetségek és a kultúra támogatását. Fontosnak tartom segítő kezet nyújtani a hátrányos helyzetű családoknak, az idősekről való gondoskodás bővítését és az emberek szociális helyzetének javítását városunkban” – fogalmazott Dunaszerdahely új alpolgármestere korábbi választási programjában.

(nagy)

 

Cookies